Saturday, March 28, 2009

...:::HAFLAH BLOK B:::...

........................................
alhamdulillah
lepas lbih krg 2 minggu merancang haflah ni, akhirnya berjaya gak haflah ni dibuat
tanpa sebarang masalah, syabas!
susunan peristiwa
malam khamis
wat rombongan mengecohkan wikalah, beli keperluan
petang khamis
menyesakkan suk, beli barang basah
malam jumaat
rewang
petang jumaat
umah aku ngan sarah main2 tepung, wat karipap, umah lain aku xtau
bawah ni karipap2 yang kitorang buat
jumaat 5.00
membersihkan rooftop
jumaat 5.45
kehadiran hadirat tanpa hadirin
jumaat 6.05
maghrib jemaah, solat hajat,baca Yasin, zikir, isya' jemaah, bersalaman
jumaat 7.45
majlis mamam2, dimulai dgn ucapan adik mai..hik hik..ketua blok!
kek yg sgt menarik, instant or sendirian berhad?

wah, sgt meriah...tp 1 gambar aku pun xde coz sibuk tgkap gambar, huhu..
sebelum majlis bermula, baba dtg, bg sikit wish tok kitorang sempena nak exam ni,
bg ole2, coklat, byk!
thanks baba!

perasmian haflah, mai potong kek..sblh tu sape tah, haha!

menu kitorang yg sgt byk..sampai x habis....ish..ish..ish..

menu

nasi putih
kari daging
sambal telur
sayur campur
air sirap limau
karipap
keria
kek coklat
jeli
agar
strawberi coklat
coklat baba
kentang goreng
(ni aku paling bengang coz aku x dpt wpun sketul, hu...)

banyak kan???x ingt la ade lg yg len ke x..

kepada semua.........thanks atas kerjasama n perpaduan!
nanti dah pindah rumah baru, dah xleyh nak wat lg, huhu..rindu!

5 comments:

SiR ZaY said...

byknye karipap
ptt ko antar ckit kat aku
aku mmg dlm keadaan menginginkan karipap yg sedap mcm kat culture day aritu hahaha

yuyu said...

haha..sian aku dgr keinginan ko tu,
karipap aritu mmg byk giler lebih.
bkn x sdp tp sbb byk sgt mknn, hehe..pecaye la, sedapppp.. nnti2 kitorang buat, splastik aku bg ko, hahaha,,tp ko kena bg sesuatu yg sdp gak tok aku, kah3

dealova said...

kak yuyu..
sila2 lah kasi karipap kat sir zay ni..
dye mmg mengidam karipap tu..
sian palk saya tgk..kang sbb x dpt kang, demam smminggu xpat blajar.uhuk

clue said...

karipap 2h nmpak sgt sedap !!
tp kek 2h nmpak sgt huduh.haha.kidin~
tp sure sedap.sbb kek coklat!!

yuyu said...

to dealova- tula...nak bg...tp tggula haflah akn dtg, hehe... ntah bile tah, hahaha! maap ye zay..

to clue- eleyh...jelez r tu tgk kek tu..nak ckp jela..hahaha