Saturday, April 30, 2011

aSAm!!

assalamualaikum~!

eheh.mengidamkah?.....hahaha.aku xtau.tibe2 teringat.kt msia rituh seb bek sempat mkn.post ni untuk uu si kuyu..sian die x sempat makan.ape ntah y die sempat.haha.

uu:mu...mu..asam y kerinting2 tuh!
ummu:kale merah!!!!(sambil telan air liur)


sedap ke?bole la .bole la.


asam nih duan (bakal laki kaswani)bawak blk dr kelantan.ape cer die skang?ntah.
penat aku bg se me es 'manje' mintak jajan dr kelantan.bende alah ni je die bwk blk.cet.


nih sedap3!!asam kulit limau.uu r ni..dgn muke "comel" die.ummu3..ummu suke x asam kulit limau.arggghhh.terseksa jiwa dan anak tekak aku.bak pe ko ckp uu!!


ni PALING sedap.(ah kau mu,sume sedap)peberet nih.iqbal pun suka.haha.

p/s:mak kate x elok makan asam.nt lupa ingatan.tp kenape ye.bende y mak suruh jgn makan tulah yang sedap.

p/s lg:abg aku?siap ajak anak die iqbal bersile kat kaki lima makan asam.hahaha.mak die sekali join!
durhake sungguh pade mak aku.ceh.


hah yang nih asam gak.cube terbalikkan word asam.
jadi ape?M.A.S.A. kan?jadual nih amek kat belog pcm.timekasih pcm!

muak dan cuak bile tgk jadual exam.dah p setadi.baru abes exam praktikal.jgn nk enjoy sgt mcm dah abes oral microb(last exam in the year).enjoy mlm ni je xpe.tgk abg RAMBO ker.THE MACHINE ok gak.hahaha.


motif gamba nih ade cni?
ustaz mkn berdirikah?
hahahaha.
comel meow dan semut3 kt bwh tuh.

its saturday!


assalamualaikum.
S Adiba,U Aqilah,Y Farhanah
aku tau korg selalu mengharapkan aku post something kat blog kan
hari ni aku berani kan diri mencoret sesuatu di blog kita ni.ceewah ^^
aku xreti betul lah nak tulis ayat sempoi.puas aku fikir.
ok.sampai sini je boleh tak?
dan memandangkan final semakin hampir.aku nk buat ucapan.

aku doakan korg bertiga yg kat atas tu buat yg terbaiklah exam practical patho 4hb nnti.
dan tuk paper yg seterusnya.bukan paper patho je korg kene buat yg terbaik.
dan tidak lupa kepada uni mansoura student yg singgah blog ni
dan kepada sesiapa sahaja yang bakal menghadapi final
all the best ku ucapkan~!


excellent-to-be.insyaAllah

p/s
U Nazirah dah berjaya post sesuatu.
lepas baca ni korg cakap tahniah kat aku.haha

Friday, April 29, 2011

kaler pensel!!!


assalamualaikum semua!!!

kali nih cam obses sket ngan kaler...
so,ktorg gather segerombongan cik kiah...
bukan tok g meminang ye...ngeh3...
tp tok jadi model pensel kaler...
zOom3!!!

model sebenor :
kaler luna!!!


model tipu2 :
13 kanak2...
t'lebih 1 lak kn...

trimas diucapkn kpd photographer kami...
cik fizah cun...nga3...

Tuesday, April 19, 2011

penemuan baru!!!

assalamualaikum sume...

klo stakat jupe kat mesia...ak x ksah...
tp...stelah 3 thn ak dok egypt nih...
ni 1st time ak jupe...kt kdai runcit lak tuh...

zOom3!!


penemuan nyer >> eskem pOp
jupe kat >> syari' gamal (kdai kne nek tangge)
harge >> 0.75 sen

de 4 kaler...cepat3...sape cepat dier dapat...ngahahahahaha...


Friday, April 15, 2011

jOm men ping pOng!!!


assalamualaikum...
ktorg de game baru nk men klo bosan2...
presenting...zOom3!!!

comel x set ping pOng ktorg???
nk bli gak la tuh...nga3...

dh lame x gune dorg nih...
ntah biler tah nk gune lg...

perbezaan set cOmeyl ngan yg sebonar2 nyo...

nga3...

sekian,trime kasih...
jOm men ping pOng jom!!!

Thursday, April 7, 2011

bOsan!!!!!!!!!!!!!!!!

waaaarrrrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, April 4, 2011

aku masih belum jumpe


elo sume.haha.aku dah jumpe aku dah jumpe.
ape y aku dah jumpe?
lagu nih..:p
lame aku cari,tp baru sekarang aku tergerak nak cari.
lagu ini specially dedicated untuk kakak aku.
untuk aku pon boley jugak kan?
enjoy it kak non!

p/s:kaknon ko dah jumpe.aku belom jumpe.^^



sebenarnyer ni lagu untuk citer syurgamu ramadhan.aku lupe ramadhan bile citer ni men.baru2 jugak la.bes cter die..

pastu ade 1 scene y best.hak3.lawak gler.tp aku malas nk upload video die.korg tgk la sendiri kat sini.antara dialog y aku suke 'tiga bellas aku bagi'..hahaha

~bile aku nk sambung selamat pagi cikgu part 2?ahah.nyesal lak letak part2..adeh.ok sume.babai.


Saturday, April 2, 2011

melantak!!!

menu prOt ak hari nih...


>>> mee hailam...

>>> biskut cekelat...

>>> roti ngan srunding...

>>> roti ngan sardin

>>> kek cekelat

>>> nasi tomato


malam nih x tau lg pe yg bakal masuk prOt nih...


sekian,trime kasih...