Saturday, February 7, 2009

:::SWEET MOMENT:::


di satu pagi yg sunyi kot....kale uu ngah menghupdate blog nih...
''yu, kitorang nak jalan pegi sungai nil ni''
'''huh? nape tetibe je ni, napenye aku taktau pape, hu..'''
''dah ko tido malam tadi''
'''ala...aku tak siap lg, korang dah'''
''hah, cepatla, kitorang tunggu''
dgn kabutnye uu besiap, pakai baju tido je tp kat luar cover ler ngan winter kot, heh..
sementara tggu uu siap, sara, umi, arina tgk sin chan..umu lak menggodam laptopku..
............................................................................................................................
'''patah balikla, penat'''
tak sampai separuh jalan..haha! saje je tu....perjalanan diteruskan..orang lain jogging but kitorang jalaning..huhu..
akhirnye sampai gak kitorang kat tepi sungai nil...dgn perut yg still lapar..huhu..
''ha mu, pe lagi, jeritla, lepas tension..''
dgn mengeluarkan suara yg kutu kat atas kepala pun tak bley dgr....''mak!!!''
hahaha...apela umu ni..kuatla sikit...
tetibe sara ajak makan eskrem kat fayumi, jauh lak tu..huhu..
dah sampai fayumi tp malangnya kedai tu masih ngah mop2 lantai..
haha..padan muke! so, kitorang pun balik...
......................................................................................................................................
sebenarnye takde ape2 yg menarik pun sepanjang perjalanan kitorang..
posting ni saje di post sbb............nak gtau diorang nila kawan uu kat cni! cinta sejati takkan terpisah! hahaha...thanks coz sudi terime n layan uu as kawan yg ''gedik'' (bak kate sarah).. luving u all hundred tyms more than luving myself, ekekeke (ayat dak muet band5, hahaha...actually..aku dah lupe base omputih)....

2 comments:

qishie said...

wekk..uu x mndi...

lalalalala

yuyu said...

aah..mmg time tu ak x mndi rg..hahah..