Saturday, December 27, 2008

:::TAKMO GI SIKAH DAH!!!:::


ni gambar kat sikah...

Assalamualaikum..
tak kire, nak cite gak kat sini.. rabu lepas kitorang gi sikah coz' nak beli heater, sejuk kan..
so, gi la beramai-ramai (6 org je pun, hehe..) after practical anat class. agak susahla nak dpt teksi, adoi...tp alhamdulillah dpt gak. dah sampai tu, terusla cari kedai elektrik.. kedai 1st tu ammu nye cam kerek sket so kitorang pun mengundurkan diri. nasib baik ade kedai lain lagi. kedai seterusnya tu ok la..dapatla dah heater yg di cari2 tu. then nak balik la kan..mls nk melencong tmpt2 len. sarah ngan arina nk gi jejalan. so 4 org je yg nk balik. kitorang pun tahanla teksi...tau tak...lame gile tahan...1 pun tak dpt. sampai nak hilang dah sabar kitorang. uu ngan umi pun gi la try thn kat seberang, pun x dpt gak even umi buat aksi cekak pinggang kat situ.. haha..lawakla umi..! beberapa minit kemudian..ceh, takle bla, erm..ummu dpt thn teksi. agak benaseb bek coz' driver teksi tu nmpk kitorang melambai2 dr seberang, haha..cam tah pape.. dia pun berhenti jap nak tggu kitorang. then, kitorang pun gi la lari2 cam badot jer, huhu.. bley masuk rancangan 'most funny video'. .hehe. alhamdulillah.akhirnya dpt gak naik teksi. tp ummu ckp driver tu nak 3 genih. ok la. fine.asalkan dpt balik.nak tau tak???? rupenye driver tu gatal giler kentang r. mule2 cam tak prasan sgtla tp disebabkan he keep doing smthing yg mmg mnyampahkan! guess wat? every time die mlalui or melintasi anak2 dara misri, die g hon minah2 tu..dlm hati kitorang, ya Allah...gatal nye. ade 1 mase tu, die g wat bunyi plak mase usha $#%$^$. dahla wat terang2 dpn kitorang. giler betul. wat org takut je..nasib baik dah nak smpai.....kitorang mintak die hntar smpai depan blok. dah smpai tu byrla 3 genih kan. pastu die x puas hati plak. die ckp td mula2 2 org 3 genih. pastu + lg 2 org so kena + lg 3 genih! eeiiii...!!!! geram betul! die tggu plak tu. tepakse la kitorang bg..mls dah nk tgk muke laki gtl cmtu. dlm hati Tuhan je yg tau btape sktnye hati ni. astaghfirullah...

pasni takmo dah gi sikah!!!!!!!
klu x terdesak.

1 comment:

Nurul Huda said...

wa !!!
ade gk org arab yg gtal.
hehe (pmikiran kuno)